Academy

Wat hebben Messi, Ronaldinho, Ronaldo & Neymar met elkaar gemeen?

Allen zijn ze hun carriere gestart met zaalvoetbal in hun jonge jaren..

Wilt dit dan zeggen dat uw zoon of dochter de nieuwe Messi is? Zo zouden we dat niet durven zeggen, Wij richten ons toch liever op andere doelstellingen..

Door de kleine groepen die we vormen per activiteit of training is het mogelijk om elke speler individueel te benaderen met onze eigen visie zonder dat we druk leggen op het kind om ‘iets te moeten kunnen’.. Een voetballer moet genieten of je nu op het veld, in de zaal of op straat staat.. wij zullen deze jongeren ongeacht hun talent of potentieel begeleiden, want zaalvoetbal is voor iedereen !

SAMENWERKING met STREETSOCCER BELGIUM ACADEMY

Dankzij onze samenwerking met de Streetsoccer Belgium Academy in Aarschot kunnen wij een 10 beurten kaart aan 120 ipv 140 EURO aanbieden.

De trainingen zijn de ideale (extra) training voor spelers in het futsal maar ook voor veldvoetballers die nood hebben om hun technische kwaliteiten bij te schaven

De trainingen gaan steeds door in Aarschot (sporthal Demervallei) en dit op woensdagnamiddag tussen 13-17u

UPDATE: al meer dan 6 FPA spelers vonden de weg naar de SSB Academy !

Meer informatie? www.SSBA.be

STATEMENT

Statement van onze A kern spelers en staf ! Unity is strength. #BlackLivesMatter” ? All lives matter ! #FPAarschot

IN YOUTH WE TRUST

Na een succesvol eerste seizoen, wil Futsal Project Aarschot een stap vooruit zetten met de jeugd. Futsal is een perfecte aanvulling voor jeugdvoetballertjes en wordt momenteel enkel op zondagnamiddag gespeeld. Futsal Project Aarschot zoekt gemotiveerde jongens en meisjes die deze attractieve voetbalsport in zaal wil leren kennen. Binnenkort zullen we nieuwe try-outs organiseren om extra […]

NUTTIGE INFORMATIE:

ASSISTENT MANAGER: MARC GRANDJEAN

E-MAIL: jeugdfpa@outlook.be

JEUGD VERANTWOORDELIJKEN

PETER GORIS

GSM: 0497573012

E-MAIL: jeugdfpa@outlook.be

PETER GORIS