1ste transfer in clubgeschiedenis

YES! Onze 1ste transfer in de clubgeschiedenis is een feit.. doelman Thibeau Vertessen zal de komende 3 seizoenen uitkomen voor onze club !

Voorzitter Dirk Arnoets is een tevreden man: ‘Ondanks vele andere clubs die interesse hadden kiest hij voor ons, Thibeau is een toptalent & nog maar 19. Hij straalt ongelofelijk veel maturiteit uit voor zijn leeftijd & is hongerig.. Hij zal moeten knokken maar heeft een ‘goeie kop’ & bovendien past hij perfect in ons 3-jaren plan’ ?

Vertessen: ‘Al vanaf seconde 1 had ik een goed gevoel bij deze club.. Duidelijke communicatie en vooral het sportieve verhaal heeft mij doen kiezen voor dit project, als jonge gast kan je alleen maar dromen van zulke omkadering, nu is het aan mij om te tonen dat ik hun vertrouwen waard ben’

Welkom Thibeau !