Bart Schapmans T1 van FP Aarschot

Topcoach Bart Schapmans werd binnengehaald als T1.

Schapmans is de langverwachte naam die het verhaal van FP Aarschot richting zal moeten gaan geven.

Sportief manager Caluwaerts is tevreden:
‘Er waren maar enkele namen geschikt voor de rol van t1 en Schapmans hoorde daarbij. Wij hebben hemel en aarde bewogen om hem over de streep te trekken om dit verhaal samen met ons aan te vatten, hij hoeft niets meer te bewijzen als coach in het Futsal, want of het nu bij Leopoldsburg, Real Noorderwijk of Proost Lierse was hij bracht de club steeds naar een hoger niveau. Hij is de juiste man op de juiste plaats om onze jonge groep & club naar de top te brengen’

‘Dit stond niet op de planning, maar de club heeft enorme inspanningen geleverd om mij binnen te halen & dat gaf mij een enorm warm gevoel. Ik ben iemand die een uitdaging nodig heeft & dat kan ik vinden in Aarschot, waar ze zaalvoetbal terug op de kaart willen zetten. De know-how die op bestuurlijk vlak aanwezig is ook uniek te noemen – los van de resultaten zal FP Aarschot een aanwinst zijn voor het futsal in ons land’
Aldus Bart Schapmans