Toptalent gaat voor FP Aarschot spelen !

Toptalent El Admi komt over van topclub FS Gelko Hasselt !

Sportief manager Caluwaerts is tevreden: ’Deze 22 jarige speler is vaste pion in de A kern van Hasselt in 1ste nationale & zodus zijn wij zeer tevreden dat wij dit toptalent kunnen vastleggen voor meerdere seizoenen, het wilt al iets zeggen als een speler van zijn kaliber kiest voor ons verhaal’

& wat zegt de speler zelf ?
‘Een goed gevoel is veel waard, ik hecht veel belang aan communicatie &
ken Dirk al langer van bij Gelko Hasselt.. Voor hem was ik target nummer 1. Hij weet wat ik kan maar het is aan mij om te bewijzen dat ik van groot belang kan zijn voor de ontwikkeling van dit nieuw fantastisch project’

‘In de komende weken zullen nog meer transfers volgen, wij rekenen op jongens met honger & ‘goesting’ Dat is de visie van de club.. Een omkadering als bij ons kunnen weinig clubs aan een speler momenteel aanbieden. Aldus voorzitter Dirk Arnoets