Schallenbergh in !

Jaimy Schallenbergh komt volgend seizoen uit voor FP Aarschot, de speler komt over van 2de nationaler United Schoten.

Schallenbergh is ambitieus:
Dit is voor mij een unieke kans, ik weet dat ik het potentieel heb ondanks weinig ervaring in het Futsal. Ik wil alles op alles zetten om te slagen in deze fantastische sport.

De omkadering bij deze club daar kunnen de meeste spelers alleen maar van dromen, ik kijk uit naar dit avontuur en de fans spektakel te bezorgen tijdens onze wedstrijden in Aarschot.

Jaimy is hot op sociale media hoe komt dat?
‘Dankzij Streetsoccer Belgium, ik speel vaak met hun en als er dan beelden gemaakt worden.. dan gaan ze inderdaad snel viraal.. het geeft me de extra boost om me dag in dag uit sterker te maken’ aldus Jaimy

Sportief manager Caluwaerts:
Jaimy doorliep de jeugdreeksen van KV Mechelen en maakte op 22-jarige leeftijd de overstap naar Italiaanse veldclub SC Marsala 1912 daar sloeg het noodlot immers toe en kreeg hij een serieuze tegenslag in de vorm van een dubbele kniebreuk. Dat is hij inmiddels te boven gekomen.. hij wilt nu alles op het Futsal zetten en wij zullen zijn snelheid en individuele actie goed kunnen gebruiken binnen onze kern, spelers met honger.. die hebben wij nodig bij FP Aarschot.

Welkom Jaimy !