Welkom Jorne !

Jorne Vanderstappen komt volgend seizoen uit voor FP Aarschot.

Sportief manager Caluwaerts is in zijn nopjes: ‘Jorne is woonachtig te Aarschot en is momenteel 21 jaar. Jong, talentvol & van onze stad.. die kans konden wij niet laten liggen. Zijn opleiding kreeg hij bij Sk Lierse & KSK Heist, een jonge gast met een enorm loopvermogen en vooral een enorm potentieel. Ondanks dat er werk aan de winkel is geloven wij rotsvast in de mogelijkheden van deze jonge Aarschottenaar’

& wat zegt Jorne zelf?
‘Fantastisch dat ik deel mag uitmaken van dit project in mijn eigen stad, een contract tekenen op de dag dat ik verjaar.. dat ga ik niet veel meer meemaken, ik moet nog veel leren maar opgeven staat niet in mijn woordenboek, Ik wil ook graag mijn club KAC Betekom bedanken dat ze mij de kans geven om deze combinatie tussen veld en Futsal te maken’

Welkom Jorne & Happy Birthday