Doelman Delise is FP Aarschot speler !

Doelman Kenneth Delise moet de ballen uit het doel gaan ranselen voor FP Aarschot.
‘Heel wat doelmannen zijn hun kans komen wagen op de try-outs maar niemand buiten Vertessen liet zo een goede indruk na zoals Kenneth, bovendien woont hij vlakbij en ook dat past in ons verhaal, weer een speler met honger.. de rode draad doorheen onze kern. Eveneens kan hij ons toptalent in doel Vertessen mee onder zijn vleugels nemen’ aldus sportief manager Caluwaerts


Delise is enthousiast:
‘Ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van dit mooie project! Het is voor mij de ideale stap om de ervaring die ik de afgelopen jaren heb op gedaan in 1ste nationale bzvb te delen met deze club. Ik heb het geluk gehad om te mogen samenwerken met zowel birger Maes als Kenny Sergeant (keepers nationale ploeg)
Het is nu aan mij om te laten zien wat ik van hun geleerd heb. Met de ervaren staf in dit mooie project, kan volgens mij deze club alleen maar een aanwinst zijn voor het Futsal. Laat het seizoen maar beginnen