FPA haalt topper uit Nederland !

FPA haalt topspeler ‘Appie’ weg bij Nederlandse topclub Futsal Apeldoorn dat nog in de running is voor de titel. Hij stopt PER DIRECT bij Futsal Apeldoorn en tekent voor het seizoen 2019-2020 bij FPAarschot!

Appie is een beresterke laatste man die eerder in Belgie al aan de slag was bij Real Noorderwijk & Proost Lierse in 1ste nationale. De verdediger zit ook in het schaduwteam voor de Nederlandse nationale futsal ploeg.

‘Ik vertrok bij Proost Lierse vanwege mijn studies, inmiddels ben ik afgestudeerd als dokter. Een samenwerking met mijn ex coach Bart deed mij alleen maar nog meer geloven in dit project, ik kan niet wachten om de voorbereiding aan te vangen

Sportief manager Caluwaerts is in de wolken:
‘Beter zal het niet worden, deze speler was van levensbelang voor onze kern.. ze noemen hem niet voor niets ‘The Beast’ in Nederland, buiten zijn imposante vertoning lijkt hij gewoon ook op Marouane Fellaini ? Deze toptransfer is een echte voltreffer voor onze club, hiermee tonen we gelijk onze ambitie’

Welkom Appie !