Aanwinst U21 Team !

⚫️? TRANSFERNIEUWS ⚫️?

Jan-Maarten Descamps is de nieuwe aanwinst van Futsal Project Aarschot.

De 19 jarige speler is afkomstig uit Kessel-Lo & kwam dit seizoen uit voor de U21 van 1ste nationaler Real Noorderwijk waar hij 8x het net wist te vinden’

Descamps:
‘Ondanks mijn zware studies is Futsal echt een passie, ik kan het niet missen. Toen ik zag dat er een club met omkadering dichter bij huis kwam moest ik geen seconde twijfelen, bovendien liggen mijn kansen op speeltijd bij de A kern een pak hoger dan in 1ste nationale’

‘Onze U21 zijn net zoals alle ploegen zeer belangrijk voor ons, het feit dat de speler een club uit 1ste nationale wilt verlaten voor ons project geeft ons vertrouwen in de toekomst, het feit dat hij vlakbij woont sterkt onze lokale jeugd visie’
Aldus Sportief manager Gerry Caluwaerts