Nederlands international naar FP Aarschot

Amin Nyali is de nieuwe aanwinst van Futsal Project Aarschot, de Nederlands international komt over van Feyenoord TPP Rotterdam dat een vaste waarde is in de hoogste divisie van het Nederlands zaalvoetbal.

‘Ik stond eerst niet te springen voor een club uit 2de nationale omdat ik aanbiedingen had van Belgische clubs uit 1ste, maar toen ik de visie achter dit verhaal hoorde en de kennis van zaken bij het bestuur schrok ik toch wel even, ik speelde al 2x voor het nationale team van Nederland en heb toch al jaren ervaring op hoogste niveau, ik hoop met deze club naar 1ste nationale te gaan’ aldus een ambitieuze Nyali

Sportief manager Caluwaerts is in zijn nopjes:
‘Manager Yannick kent de Nederlandse markt heel goed & dit is opnieuw een toptransfer voor de club, een linksvoetige speler die eigenlijk alles kan maar vooral een collectieve denker is. Je kan stellen dat ons huiswerk voor 90% klaar is, met deze kern moeten we een positief seizoen kunnen draaien in 2de nationale’

Welkom AMIN

#FPAarschot ⚫️