it’s Pinto time !

⚫️? TRANSFERNIEUWS ⚫️?

Pinto Ricardo is de nieuwe aanwinst van Futsal Project Aarschot, de ervaren Nederlander komt over van Zvv BE 79 dat momenteel nog in de running is voor promotie naar 1ste nationale in Nederland.

‘Ik ben enorm blij met deze kans, ik ga vol aan de bak moeten maar het is een eer om
op het einde van mijn carriere met deze topcoach toch nog te kunnen samenwerken, doorheen mijn carriere passeerde ik al bij clubs als Futsal Hasselt, Konaktex Beringen, Gooik & Besiktas Antwerpen.. bovendien kan ik met mijn ervaring sturing geven aan onze jonge groep. Het is voor mij werkelijk een droom die uitkomt !’ aldus Pinto

‘Pinto heeft zeker de nodige kwaliteiten, als hij zich 200% kan focussen dan gaat hij ons zeker zijn waarde bewijzen, de groep heeft duidelijk veel respect voor hem en met zijn ervaring kan hij op en naast het veld van grote waarde zijn’ aldus sportief manager Caluwaerts

Welkom PINTO

#FPAarschot ⚫️?

Design: CiiX Designs
Foto: Den Uijl Fotografie