FP Aarschot haalt smaakmaker weg bij topclub !

FP Aarschot haalt ‘De man die alles kan’ en heeft zijn laatste aanwinst beet voor volgend seizoen. Welkom Ajouaou ! ??

‘Ik kom over van 1ste nationaler Proost Lierse en ben benieuwd wat we met Aarschot kunnen gaan presteren, ik ken enkele jongens al vanbij vorige clubs.. ik ga mijn voeten laten spreken en de club hun vertrouwen in mij terugbetalen met sportieve prestaties’ ?

‘Spelmaker, scorend vermogen, individuele actie, deze speler heeft het op papier allemaal. Hij kwam eerder uit voor Topsport Antwerpen, Proost Lierse en Real Noorderwijk.. wij hebben hem kunnen overtuigen voor een verhaal in 2de nationale en dat is op zich merkwaardig te noemen voor een speler van dit kaliber’ aldus sportief manager Gerry Caluwaerts

Welkom!

#FPAarschot ⚫️?