FP Aarschot haalt versterking

Het vertrek van Braziliaan Pedrinho is een aderlating maar gelukkig kunnen wij bij FP Aarschot snel schakelen, zo werd dan ook Nick Van Kort binnengehaald als vervanger!
Sportief manager Caluwaerts: ‘Van Kort komt over van 1ste nationaler Real Noorderwijk en ondanks dat hij het laatste jaar zijn prioriteiten op het veldvoetbal gezet had hebben wij hem toch kunnen overtuigen om terug actief te worden in het zaalvoetbal, Van Kort is zonder twijfel een van de meestbelovende Vlaamse spelers in het zaalvoetbal, hij past volledig binnen het profiel waar we naar op zoek waren met het oog op de toekomst & wij gaan hem alle mogelijkheden bieden om zich volledig te kunnen ontwikkelen binnen onze club
Aanwinst Nick Van Kort:
‘Ik heb de ontwikkeling van FPA op de voet gevolgd de laatste maanden.. indrukwekkend! ik ben dan ook zeer tevreden om voor deze club te mogen uitkomen & hoop hun van dienst te kunnen zijn met mijn loopvermogen en inzet.. ik was ook maandag aanwezig tijdens de bekermatch tegen Jette, wat een publiek & sfeer’