FPA Haalt talentvolle doelman

FP Aarschot denkt ook aan de toekomst en haalt 16-jarig keeperstalent Bex, de doelman komt over 1ste nationaler Renolim Borgloon & kiest voor ons ambitieus project.
Sportief manager Caluwaerts:
‘Bex is 16 jaar maar heeft al heel wat ervaring, tot vorig seizoen kwam hij voor FS Gelko Hasselt en dit seizoen was hij al 3de doelman voor Renolim Borgloon dat promoveerde naar 1ste nationale, nu hebben we 4 doelmannen (Binnard, Bex, Vertessen & Delise) met veel potentieel & een top keeperstrainer die met hun aan de slag kan’
Bex zelf blijft rustig:
‘FP Aarschot toonde al interesse voor de start van het seizoen en dat is altijd blijven hangen, ik wil Borgloon bedanken voor de positieve seizoensstart en wens ze het allerbeste toe met hun avontuur in 1ste nationale, nu is het volledige focus op mijn integratie bij FP Aarschot & het beste uit mezelf te halen’