FPA Talententeam groeit elke week !

Ook het niveau van ons FPA Talententeam (u21) gaat wekelijks omhoog, tegen PIBO Hoeselt (2de in de ranking) speelde de jongens van Vanderperre 1-1gelijk, Niel Grenie (EX PIBO Hoeselt) maakte een heerlijk doelpunt, jammer genoeg niet voldoende voor een overwinning binnen te halen.

Coach Vanderperre:

‘Wij moeten allemaal leren, ik leer zelf als coach elke week bij maar ik sta er ook op dat mijn jongens dat ook doen, de wil om beter te worden die moet er zijn. Het verschil zit er in dat wij nu 2 wekelijks trainen, en dat is nodig als je progressie wilt boeken.. zowel bij de jeugd tot a kern is vanaf start al de visie geweest om spelers beter te maken en door die trainingsarbeid zetten onze jongens nu enorme stappen, we staan op een gedeelde 5de plek en dat is niet slecht na onze moeilijke start begin dit seizoen, de mentaliteit zit vaak goed en onze echte kracht zal je pas zien in de terugronde’

‘Jongens als een Aren Verbeek die rechtstreeks uit mijn jeugdopleiding van Streetsoccer Belgium komen, dat is mooi om te zien.. hij is 15 maar heeft de technische basis al die nodig is in het hedendaags futsal.. Ook jongens als Van Diest & Grenie groeien elke week. Er zit zoveel potentieel in deze groep en het is aan ons om er het maximum uit te halen, mijn staf levert prima werk.. een talententeam moet trainen en spelen voor progressie te boeken, je moet willen winnen maar dat is niet het einddoel bij deze groep.. Groeien en beloond worden met een A selectie,.. soms is het de een en dan al eens de ander, dat is ook een proces dat ze moeten doormaken’

aldus manager ”Yannick Arnoets