Vandeuren maakt toptransfer

Uitgaande transfer: Gianduja Vandeuren verlaat FPA Ladies voor topclub FP Halle-Gooik Girls

Ladies manager Verdood: ‘Natuurlijk is het jammer, maar zo werkt dat nu eenmaal.. wij bekijken het positief, het project heeft besloten te investeren in dames & dat werpt zijn vruchten af.. Het was een voorstel dat ze niet kon weigeren & wij willen haar groei niet afremmen’

Ladies coach De Smet: ‘We zullen dit als groep moeten opvangen want ze had specifieke kwaliteiten, nu kan ze bij de absolute nummer 1 van ons land gaan trainen & spelen en komt ze dichter bij haar droom om international te worden in het futsal’

Een pluim voor onze werking en partners bij het FPA Ladies verhaal !

DM Cars Nieuwrode & Kinépraktijk Jorissen Marleen

Wij wensen Gigi veel succes bij haar nieuwe club ! ?

#Fpaarschot