Gelukkig Nieuwjaar !

We blikken terug op een spannend 2019.. de opstart van Futsal Project Aarschot liep vlot, en waar het niet vlot liep stonden onze gepassioneerde medewerkers klaar om steeds snel te schakelen bij elke mogelijke probleemsituatie.. daarom wil ik starten met een dikke ‘Merci’ aan onze medewerkers van A tot Z.

Anderzijds mogen we trots zijn, trots wat er op ons veld & eveneens naast ons veld te bewonderen is. “Ons veld is groter” Hoe dan ook.. een club runnen doen we als een bedrijf, een familiebedrijf.. & soms moeten we harde beslissingen nemen die ons bedrijf in de toekomst vooruit zullen helpen, maar uit elk verhaal trachten we ook te leren want ook wij maken fouten.

Sportief staan we met zowel onze A kern als het talententeam hoog in de ranking maar het gevoel dat er nog meer in zit is er & we zullen het er uit halen ook.. als je weet dat er voor onze A kern maar 3 spelers werden gehaald van bij een club (de rest was vrij speler of speelde niet in nationale afdeling) dan moeten wij zeggen.. Chapeau, proficiat, top werk aan onze staf maar ook aan de spelers zelf want..

Je moet ‘willen’ winnen & ‘willen’ progressie boeken.. of je nu bestuurslid, jeugdspeler of logistiek verantwoordelijke bent.

Laat ons deze boodschap allen meenemen naar 2020 en er staan ons nog mooie tijden te wachten ❤️

Geniet van jullie feestdag en tot vrijdag ??

Yannick Arnoets
Manager FP Aarschot