Man van de heenronde..

Geen man van de maand deze keer maar wel ‘Man van de heenronde’ powered by Vanden Borre Kitchen Diest. Spelers, staf & medewerkers mochten hun top-3 doorgeven van meest verdienstelijke spelers van FP Aarschot tijdens de heenronde

Eveneens mocht er 1 naam doorgegeven worden van de speler waar ze in de terugronde het meest van verwachten & dit zijn de resultaten..
Op een 3de plaats Vincent Van Endert, de jonge spits begint in zijn sas te komen en zal in de terugronde hopelijk ook de netten meer doen trillen, zijn collega Nick Van Kort kwam later bij de groep maar liet onmiddelijk een sterke indruk na.. & blijkbaar niet bij ons alleen want Van Kort staat op een zeer knappe 2de plaats.
Statistieken liegen niet! FP Aarschot heeft zo goed als de beste verdediging in heel 2de nationale en dat is deels te danken aan Thibeau Vertessen, de piepjonge doelman blinkt wekelijks uit na een aarzelende voorbereiding..

Thibeau jij bent dé man van de heenronde (volgens de staf, spelers en medewerkers) Een dikke proficiat & trek deze lijn zeker verder in 2020 !
Tot slot werd Jaimy Schallenbergh verkozen tot de speler waar we allemaal nog het meest van verwachten in de terugronde!
#FPAarschot ⚫️?