MOTM

Ver-Com projectontwikkeling Man van de match is geworden..
‘Coach Bart Schapmans’

Toen niemad nog geloofde in het stunt vlak voor tijd bij een 1-4 achterstand tegen Zvc United Beverlo deed hij dat wel, hij toonde waarom hij coach is en blijft van FP Aarschot & waarom hij voor ons de juiste man op de juiste plaats is..

“In Futsal kan alles, tot de laatste seconde.. mijn spelers hebben het spel perfect uitgevoerd ook, dit wil zeggen dat wij mentaal sterk staan als groep.. deze prijs is voor hun & mijn collega’s in de staf. Net zoals bedrijf Ver-com doen wij eveneens aan projectontwikkeling.. soms loopt er iets mis, maar dan probeer je dat recht te zetten, ik ben de werfleider in dit geval.. this is my job” aldus Bart Schapmans

Meer informatie over partner Ver-com kan u hier vinden:
www.Ver-com.be

#FPAarschot