GAMETIME !

Ondertussen maken wij ons op voor ‘alweer’ een topwedstrijd, dit keer tegen FT Houthalen LB, deze club speelde vorig seizoen nog in 1ste nationale & heeft een coach in huis die zelf vorig seizoen kampioen speelde (met Beverlo) in 2de nationale.. de ideale mix om promotie af te dwingen lijkt het ons. Want de echte kenners voorspelde het al eerder.. Dit FT Houthalen LB heeft alle kwaliteiten om voor promotie te gaan. Het beste FPA zal moeten opstaan om het de Limburgers moeilijk te maken.

Team manager Colling: “We blijven onze fans verwennen, wéér een topaffiche, Houthalen heeft wel enkele mindere weken achter de rug.. ik verwacht ze zeer scherp, laat ons er geen doekjes rond winden, deze club zal er alles aan doen om de 3 punten terug mee naar Limburg te nemen.. we hopen dan ook op een uitverkochte sporthal Demervallei”?

20H00 – VS U21
21H15 – VS ELITE

#FPAARSCHOT