Niel Grenie aan het woord !

Binnen deze corona periode is het misschien wel de ideale moment om de jongens van ons talententeam beter te leren kennen, youngster Niel GRENIE bijt de spits af !
❗️Niel, vertel eens hoe verliep je seizoen tot nu toe?
Het verliep best ok voor mij, de ploeg begon net te draaien oen we volledig uit onze uitstekende flow werden gehaald, persoonlijk vind ik ook wel dat we een héél grote kern hebben.. ik speel graag veel, dus dan is het wel eens op de tanden bijten. Een werkpuntje voor onze groep is zeker de focus, even die gsm aan de kant voor de wedstrijd mannen !
❗️Wat zijn de doelstellingen voor volgend seizoen?
Graag wil ik beslissender zijn voor de groep, natuurlijk hoort meer scoren daar ook bij.. je kan het draaien en keren maar statistieken zijn belangrijk & misschien kunnen we zo wat meer aandacht krijgen ook !
❗️Wat is je favoriete bezigheid tijdens deze periode?
We hebben een heel programma gekregen van mijn veldclub Kac Betekom alsook van mijn school Kamsa Atheneum.. mentaal is het wel zwaar aangezien mijn mama zelf in de corona afdeling werkt.
Stay safe allemaal !
Foto credits: Oliver Dom Photography