FP Aarschot vice-kampioen in 2de nationale B

Na het nieuws van de KBVB komt het er op neer dat FP Aarschot vice-kampioen is geworden in 2de nationale B, wat natuurlijk fantastisch is maar het smaakt toch ook een beetje zuur.. ?
We moeten Zvc United Wellen proficiat wensen met hun titel en wensen hun het allerbeste toe in 1ste nationale. Hoe het verder gaat met de nummers 2 in de ranking (die normaal ook playoffs moesten spelen) daar houden wij jullie uiteraard verder van op de hoogte. (De licentie voor 1ste nationale is alvast succesvol verstuurd)
Trots op onze jongens, supporters, medewerkers.. kortom IEDEREEN. Wat een seizoen ❤️❤️❤️
————————————————————
De crisiscel corona heeft beslist dat alle jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief worden stopgezet. Ontdek hier meer.
Stand van 12 maart 2020 bepaalt het sportief eindklassement
Besluit geldt voor alle afdelingen en reeksen van het jeugd- en amateurvoetbal
Nog geen beslissing over profvoetbal.
De crisiscel corona van de KBVB, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en de Pro League), kwam op 27 maart 2020 in de voormiddag virtueel samen om het verdere verloop van de competities te bespreken.
Dat betekent dat er voor dit seizoen geen wedstrijden meer doorgaan in het jeugd- en amateurvoetbal. Niet voor het competitief voetbal, niet voor het recreatief voetbal, niet voor het Futsal en ook niet voor het Minivoetbal.