Blijven bij de club !

In stilte werken we verder aan het nieuwe seizoen, dankzij Content Stadium hebben we een nieuwe tool gekregen om jullie op de hoogte te houden in deze corona-periode.
Beginnen bij het begin, Bart Schapmans.. de kapitein van het nieuwe schip blijft ook volgend seizoen aan boord, samen met zijn assistent Vanderperre leverde deze 2 heren uitstekend werk.
“Het doel was van bij de start top-5, Yannick kent mij al langer dan vandaag en wist dat ik niet voor een top-5 plaats kom, ik ben een winnaar en haat verliezen.. we eindigde op plaats 2, maar mijn gevoel zegt dat hier echt nog wel meer in zat, hoe dan ook gezondheid is het allerbelangrijkste. Op naar seizoen 2, the sky is the limit”
Aldus Bart Schapmans
Vanderperre: “Voor mij was het volledig nieuw, ik heb het voorbije seizoen enorm veel geleerd van Bart en daar ben ik hem dankbaar voor, hopelijk leert hij soms iets van mij ook ☺, mijn doel is voornamelijk om mijn jonge u21 groep beter te maken.. resultaten zijn van minder belang al wint natuurlijk iedereen graag.. er zit zoveel groeimarge in mijn groep dat de toekomst voor FPA er echt mooi uitziet”
#FPAarschot