Aanvallende versterking voor FPA

 

FPA haalt spits Nermin Hasanbegovic !

Sportief manager Caluwaerts:
“Opmerkelijk dat we een speler van zijn kaliber kunnen halen, een rasechte pivot met rug naar doel. Onze eigen voorzitter haalde hem 2 seizoenen geleden naar Gelko Hasselt waar hij in zijn 1ste seizoen 20x scoorde, vervolgens haalde Topclub Renolim Borgloon hem dit seizoen weg & met nieuwjaar werd hij al overgeheveld naar het ambitieuze FT Aalst in 2de nationale, vanaf volgend seizoen is hij dus te bewonderen in Sporthal Demervallei”

“Ik volg de club al van bij de start, er zijn veel mensen die ik ken van in mijn periode bij Gelko Hasselt waar ik me toen als een vis in het water voelde, president Dirk heeft me naar dit land gehaald & daarom ben ik er ook zeker van.. dit zal een van de grote clubs worden in het Belgisch futsal de komende jaren & dat is geen grap”
Aldus Hasanbegovic

Ook T1 Bart Schapmans wou een woordje kwijt over de nieuwe aanwinst:
“Kenners beschouwen hem als een van de beste pivots in ons land, ik kijk er naar uit om met hem aan de slag te gaan en onze groep nog sterker te maken”

#FPAarschot ?⚽️