Nieuwe try-out in aantocht

Wat hebben deze spelers & nog heel wat anderen binnen onze kern met elkaar gemeen? Ze geraakte allen door onze try-outs in het begin van het seizoen, en ook voor het komende seizoen zullen we terug een try-out organiseren, zodra de corona crisis gaan liggen is gaan we aan de slag !
Manager Yannick Arnoets: “Deze regio is een absolute blindspot, hier zit zo veel talent.. dan heb ik het over veldvoetballers die perfect na een tijdje technisch als tactisch zouden kunnen aanpikken bij ons niveau maar er misschien zelf niet in geloven.. kijk maar naar een Rubenschuh, Vertessen,.. Grijp je kans en schrijf je in voor onze volgende try out via privĂ© bericht op onze facebook pagina”
* Opgelet bij een veldvoetbalclub actief zijn is een voorwaarde
Welke info hebben we nodig?
Naam speler:
Geboortedatum:
Gsm nummer:
Huidige club veldvoetbal:
Positie veldvoetbal:
Wij houden alvast een plekje vrij in onze kern!
#FPAarschot