Goalgetter ‘MOYA’ naar FP Aarschot !

⚫️? Transfernieuws ⚫️?
FPA haalt doelpuntenmachine ‘MOYA’ El Yahyaoui weg bij Futsal Besiktas Gent
Sportief manager Caluwaerts:
“De speler maakte dit seizoen het mooie weer bij onze vrienden van Besiktas Gent, hij scoorde dit seizoen zo een 40 doelpunten en de competitie was zelfs nog niet volledig afgerond.. een buitenkans voor ons project & de grote man van Gent (C.TOP) heeft gezorgd voor een vlotte overgang, daar bedanken we hun graag voor”
“Ik wou heel graag deel uitmaken van dit project ookal had ik een mooi seizoen bij Gent, in het verleden kwam ik ook uit voor Proost Lierse & FP Halle Gooik., de deal was beklonken in minder dan 30 minuten.. ik ken de reeks een beetje want met Gent scoorde ik een hattrick tegen Zvc United Beverlo in de beker van Belgie, nu wil ik vooral blijven groeien als speler want in hoorde al veel goeds over coach Schapmans” aldus Moya
Bart Schapmans:
“Na grondige analyse die enkele weken heeft geduurd viel ons oog op Moya wij kunnen hem beter maken en hij ons hopelijk ook, de laatste dagen bieden spelers zich van over heel het land aan maar het is belangrijk dat ze passen in onze visie”
Copyright foto’s: AVADSO
#FPAarschot ?⚽️