Ajouaou verlaat de club

Met spijt in het hart nemen we afscheid van Ahmed Ajouaou AKA de baltovenaar..
FPA en Ahmed vonden geen akkoord voor een verlengd verblijf.
Caluwaerts: “We zijn trots dat een futsal legende als Ajouaou gekozen heeft om mee in ons project te stappen, de laatste maanden was hij terug topfit en dan zag je het niveau van ons team dan ook omhoog gaan, deze man hoort eigenlijk in 1ste nationale thuis.. bij ons werd hij al snel publiekslieveling, maar de club moet nu vooral gezond blijven in deze crisisperiode, Ahmed is een topspeler en top persoon, het zal niet lang duren alvorens hij aan de slag kan bij een andere club”
Ajouaou: “Jammer dat het seizoen abrupt ten einde liep want hier zat meer in voor FPA, we vonden jammer genoeg geen akkoord voor volgend seizoen dus ik sta open voor te praten.. ik heb wel een nieuw gsm nummer.. dit nummer kan je opvragen bij de mensen van FP Aarschot”
Ahmed bedankt & hopelijk tot snel.. als tegenstander of supporter, jij blijft FPA familie !
#FPAarschot