Nieuwe speler voor FPA

⚫️? Transfernieuws ⚫️?
FP Aarschot haalt Yannick Rymenants weg bij 1ste nationaler KK Malle !
Sportief manager Caluwaerts:
“Hij stond al lang op onze radar maar zijn keuze ging vorig seizoen voor KK Malle, hij is een slimme speler met een uitstekend schot, hij past perfect binnen onze visie om 8 volwaardige basisspelers binnen onze kern te hebben. In het verleden kwam hij in het veldvoetbal o.a uit voor Jong Psv, STVV, KSK Heist & KFC Duffel.. ervaring heeft hij dus genoeg”
Rymenants: ‘Ik ben nog maar 1 jaar actief in het futsal omdat het niet combineerbaar was met het veldvoetbal, heb enorm veel geleerd onder Frank Belmans bij KK Malle, maar nu is het tijd om dat leergeld om te zetten in minuten, ik heb het FPA project op de voet gevolgd.. zo een project vlakbij huis, ik kon deze aanbieding niet laten liggen”
Welkom Yannick
#FPAarschot ?⚽️