FC EINDHOVEN KOMT NAAR AARSCHOT

VOORBEREIDING 2020-2021
Op vrijdag 7 augustus komt topclub FC Eindhoven zaal uit Nederland op bezoek in sporthal Demervallei of dat met of zonder publiek zal zijn is nog koffiedik kijken, maar laat ons positief blijven !
FC Eindhoven is niet zomaar een club, Sterspeler Zerouali heeft een verleden bij FP Halle Gooik, maar men kent hem vooral van zijn periode bij Real Noorderwijk waar Bart Schapmans hem zelf laten ontbolsteren heeft. Bovendien werd zonet Nederlands international Amrani aangetrokken om hun team te versterken.. FC Eindhoven is een van de hofleveranciers van het Nederland nationaal futsalteam want ook Allouch, Martinus en doelman Kuyk maken deel uit van hun fantastische kern.
‘FCE speelt √©lk seizoen voor de prijzen, een fantastische werking, supportersn, spelersgroep en staf.. ze wilde graag een sterke voorbereiding en het is dus een hele eer dat FPA in hun schema past, bij deze willen we hun topcoach Jan Vogels alvast bedanken’ Aldus Bart Schapmans
#FPAarschot #Voorbereiding