GALA MATCH

VOORBEREIDING 2020-2021 – GALAMATCH
Op vrijdag 28 augustus komt topclub & 1ste nationaler FULL Hasselt op bezoek in sporthal Demervallei of dat met of zonder publiek zal zijn is nog koffiedik kijken..
Reeksgenoot FULL Genk & MOFA Hasselt hebben enkele weken geleden hun plannen uit de doeken gedaan, de fusieclub wilt Hasselt weer brengen waar het hoort, aan de top in het futsal, Eddy Martens (Bracht eerder Celtic Houthalen naar de top) en Roberto Fernandez Guillen weten waarover ze praten en zitten al jaren succesvol in het futsalwereldje. Aarschot maakt zich na de oefenwedstrijd vs FC Eindhoven opnieuw op voor een absolute clash in de voorbereiding !
‘Uitkijken zal het worden naar de vele sterspelers bij FULL Hasselt, Sven Sleypen is de ervaren rots bij de Limburgers, de all round speler kan werkelijk alles en is een genot om naar te kijken. Aanwinst ‘ZAKA’ kwam over van KK Malle en is misschien wel een van de meest getalenteerde spelers in de Vlaamse zalen, zijn snelheid en doelgerichtheid zijn om van te smullen’
#FPAarschot #Voorbereiding