IN YOUTH WE TRUST

Na een succesvol eerste seizoen, wil Futsal Project Aarschot een stap vooruit zetten met de jeugd. Futsal is een perfecte aanvulling voor jeugdvoetballertjes en wordt momenteel enkel op zondagnamiddag gespeeld.
Futsal Project Aarschot zoekt gemotiveerde jongens en meisjes die deze attractieve voetbalsport in zaal wil leren kennen. Binnenkort zullen we nieuwe try-outs organiseren om extra ploegen in competitie te brengen of onze huidige ploegen aan te vullen.
Ook geïnteresseerd en geboren tussen 2004 en 2011, laat het ons weten via mail aan Peter Goris (petergoris1967@gmail.com) met vermelding van uw naam en voornaam, geboortedatum, veldclub, email en mobielnummer. Wil je eerst meer info? Neem dan telefonisch contact met Peter via 0497/573.012.
Wij nodigen u dan snel uit op onze try-outs vanaf midden juni.
Tot dan !
#FPAARSCHOT