VANDEN BORRE KITCHEN LANGER PARTNER VAN FPA

Onze hoofdpartners blijven ons trouw, zo ook Vanden Borre Kitchen Diest, ook deze zaak straalt kwaliteit met een grote K uit en bij FPA zijn we dan ook zeer tevreden met deze verlenging !
De Vanden Borre kitchen VIP Lounge blijft behouden..
Sterker nog ze zullen vanaf heden eveneens te zien zijn op onze wedstrijdoutfits.
Steve & Lien: ‘PFA is 1 grote familie waarin iedereen heel erg samenwerkt om een mooi doel te bereiken. De organisatie zit zo goed in elkaar dat het ons snel overtuigd heeft om te sponsoren, er is een duidelijke visie binnen het team/bestuur.. Ze stellen realistische doelen en bundelen constant hun krachten om deze te halen. Je voelde dat de koppen samen gestoken werden en telkens gekeken waar ze zich nog konden verbeteren. Als partner heb je ook inspraak hoe je een partnership ziet/welk traject voor jouw eigen zaak ideaal zou zijn en binnen de mate van het mogelijke houden ze hier rekening mee. Het is geen ‘standaard pakket’ maar een pakket op maat en dat maakt het nog interessanter’
Hun zaak kan je vinden op het volgende adres:
Reustraat 1A, 3290 Diest
#FPAarschot