Nieuwe partner !

Fantastisch nieuws, alweer een nieuwe partner die zicht wilt verbinden aan ons project.. Yummy Bakery of zeg maar ‘Brugse pannenkoeken‘ is het nieuwste lid van de FPA familie ! Het doel van Yummy Bakery is om zo veel mogelijk mensen de heerlijke smaak van hun traditionele pannenkoeken te leren kennen!

Manager Yannick Arnoets:
‘Naast de vele private label producten die bvba GEAL dagelijks verzorgd is er ook een eigen merk op de markt gekomen: De Brugse Pannenkoek.
Deze pannenkoek is de kern van het product en het paradepaardje van het bedrijf.. en wie weet kunnen we ze zelfs wel proeven binnenkort, als dat zo is hebben we het te danken aan onze partner Patrick Tuerlinckx die zijn connecties doorheen heel Vlaanderen aangesproken heeft’

Voor je begint te watertanden.. bezoek zeker hun website en facebook pagina !
http://brugsepannenkoeken.be/nl

#FPAarschot