Sportieve staf on tour

Op deze zonnige dag besloot onze sportieve staf een mini ronde te doen in het hartje van Aarschot, ze grepen zelfs de kans om enkele partners te bezoeken.

Hoofdcoach Schapmans trok samen met sportief manager Caluwaerts, team manager Colling en T2 Vanderperre naar o.a. Café GerminalErotica Center AarschotPAUZE & Oud Stadhuis !

Team manager Colling: ‘Een leuke namiddag, jammer dat we niet bij iedereen konden langsgaan, daar was de tijd te kort voor maar het was aangenaam om enkele partners persoonlijk wat beter leren te kennen, dit smaakt naar meer’

Sportief Manager Caluwaerts: ‘Net daar zullen we komend seizen meer op gaan inzetten, partners ons, maar vooral ook elkaar beter laten leren kennen.. achter de schermen hebben we al heel wat uitgewerkt dat spoedig uitgerold zal worden’

#FPAarschot