VS AUVELAIS

Vrijdag speelt FP Aarschot tegen De kampioen uit 2de nationale Auvelais !

Absolute smaakmaker en patron van de club is niemand minder dan nationale doelman Antoine Mageren. & onze Nabil Zaghlal is dan weer een ex speler van de Waalse club.

‘Mijn basis is gebleven en de andere jongens hebben me aangenaam verrast, geen grote namen maar wel goede voeten. Wij zullen op onze hoede moeten zijn voor dit vlotscorende team maar hebben vertrouwen getankt na de overwinning tegen Eisden’ aldus Bart Schapmans

Manager Yannick Arnoets: ‘Onze beste transfer is misschien wel het aanblijven van onze coach Bart Schapmans, een vakman met een grote mond maar wel een die spelers beter kan en zal maken en dat is zeldzaam binnen deze futsal wereld. Ons team verzwakt? Er zijn genoeg futsal kenners in ons land om daar over te oordelen & wij kijken week na week hoe we deze groep beter kunnen maken’

21 AUGUSTUS – 20H & 21H15

FP AARSCHOT – FUTSAL CSA AUVELAIS

❇️Ook hier is er wegens de Covid regels geen publiek toegelaten❇️

#FPAarschot #Voorbereiding