Transfertime!

FP Aarschot haalt Khaled Oulichki, hij was een vrije speler en kan worden bekeken als een opportuniteit voor de club. De pivot speelde vorig seizoen bij Proost Lierse tot een blessure roet in het eten gooide.

Oulichki: ‘Wat ik voel is dat deze club bruist, zelfs zonder publiek hangt hier nu al een enorme drive. Ik heb jarenlang bij Hoboken op zowel structureel als sportief zeer hoog niveau gezeten & Aarschot zal de komende jaren een prominente plaats innemen in het Belgisch Futsal.. ik wil deel uitmaken van deze historiek en vooral eindelijk werken met deze topcoach’

T1 Bart Schapmans is tevreden: ‘Hij heeft iets extra en bovendien heeft hij 10 jaar meegespeeld bij GS Hoboken voor de prijzen op het hoogste niveau, een echte clubman en zodus een aanwinst zowel op als naast het veld’

Tot slot sportief manager Gerry Caluwaerts: ‘We grepen eerst naast enkele andere spelers waaronder Jelle Nerinckx van FPHG.. dat is geen geheim, en de buitenwereld noemde ons zelf verzwakt.. maar negatieve dingen keren wij om in positieve, Wij maken de spelers.. Oulichki zal met zijn werkkracht en overzicht snel de harten veroveren van de Aarschotse supporters en geeft onze coach meer opties op aanvallend vlak.. laat ons maar rustig werken & tegen de competitiestart zullen wij er staan’

Welkom Khaled !

#FPAarschot