Wij zoeken talent, naast het veld !

COMMUNICATIE
We zoeken verschillende profielen binnen het departement communicatie:
Een student/vrijwilliger camera en multimedia om te helpen bij het filmen en het monteren, alsook een iemand die gebeten is in social media en teksten mooi kan neerpennen !

Zo sta je mee in voor zowel Facebook, Instagram als Tiktok en dit voor de verschillende takken binnen onze clubwerking !

JEUGDOPLEIDING
Ook zijn we op zoek naar een student sportmanagement of eventmanagement of iemand met ervaring in deze sector. Deze persoon helpt bij de administratie van de FPA jeugd-academie en is op zondagnamiddag aanwezig op de jeugdwedstrijden.

EVENTS
Help jij graag mee op wedstrijddagen en bij de vele events die FPA organiseert? Ben jij bovendien dit kalenderjaar nog op zoek naar een stageplaats of wil je vast deel uit maken van deze fantastische clubwerking? Dan ben je zeer welkom bij het departement events. Op vrijdagavond speelt onze a kern en beloften en daar horen uiteraard de passende events bij (zakelijk, VIPS, ladies night, Spaghettidag, receptie,..)

FOTOGRAFIE
Is jouw hobby of beroep foto’s maken en ben je op zondag beschikbaar dan zit je bij ons perfect, bij FPA willen we onze takken als buurtsport, ladies, G sport & jeugd nog meer de aandacht geven die ze verdienen, en hoe kan dat beter dan met fantastische foto’s?

WIL JIJ RECHTSTREEKS VERBONDEN ZIJN MET DE VOLGENDE ONDERDELEN VAN DE CLUB? DAT KAN OOK

A KERN EN BELOFTEN

G SPORT

LADIES

BUURTSPORT

JEUGD

Contacteer ons snel via 0484796233 of stuur een mailtje naar events@fpaarschot.be