BART SCHAPMANS BLIJFT !

We starten deze week met fantastisch nieuws, Bart Schapmans zal ook volgend seizoen aan het roer staan van FP Aarschot. De Limburger is duidelijk.. FPA is de toekomst & daar wil ik graag nog wat langer deel van uitmaken!
Bart Schapmans: ‘Ik denk dat beide partijen er goed bij varen om met elkaar langer in zee te gaan, Covid treft ons allemaal maar we willen gewoon dat de bal zo snel mogelijk terug aan het rollen gaat, de liefde hier is wederzijds en ik heb een fantastische groep spelers gekregen om mee te werken, ik kan niet wachten om terug te hervatten’
Manager Yannick Arnoets is tevreden met het langer verblijf van de coach uit Zonhoven: ‘Bart is de basis, de kapitein van het schip, de piloot van het vliegtuig.. op hem bouwen we verder, in februari hervatten zou super zijn maar we moeten ook al denken aan komend seizoen, de club is stabiel en dat willen we graag zo houden, ook in moeilijke tijden’