WINST!

Wat een avond.. 🥳 FP Aarschot pakt de scalp van het zwarte beest FULL Genk !

Proficiat aan spelers en staf van FULL Genk voor de sportieve avond, veel succes nog !

FPA wint van ZVK Alken

FP Aarschot doet wat het moet doen en wint met 3-6 in de zaal van Zvk Alken, Sami Afkir stal de show vanavond met een loepzuivere hattrick

Ons talententeam haalde zwaar uit en pakt eveneens de 3 punten mee op de supportersbus naar Aarschot !

Volgende vrijdag moet FPA aan de bak tegen het zeer ambitieuze FULL Genk, T1 Schapmans is dan opnieuw van de partij na een schorsing & opnieuw willen we uiteraard een volle zaal !

Supporters op post !

#FPAarschot ⚫️

Man van de heenronde..

Geen man van de maand deze keer maar wel ‘Man van de heenronde’ powered by Vanden Borre Kitchen Diest. Spelers, staf & medewerkers mochten hun top-3 doorgeven van meest verdienstelijke spelers van FP Aarschot tijdens de heenronde

Eveneens mocht er 1 naam doorgegeven worden van de speler waar ze in de terugronde het meest van verwachten & dit zijn de resultaten..
Op een 3de plaats Vincent Van Endert, de jonge spits begint in zijn sas te komen en zal in de terugronde hopelijk ook de netten meer doen trillen, zijn collega Nick Van Kort kwam later bij de groep maar liet onmiddelijk een sterke indruk na.. & blijkbaar niet bij ons alleen want Van Kort staat op een zeer knappe 2de plaats.
Statistieken liegen niet! FP Aarschot heeft zo goed als de beste verdediging in heel 2de nationale en dat is deels te danken aan Thibeau Vertessen, de piepjonge doelman blinkt wekelijks uit na een aarzelende voorbereiding..

Thibeau jij bent dé man van de heenronde (volgens de staf, spelers en medewerkers) Een dikke proficiat & trek deze lijn zeker verder in 2020 !
Tot slot werd Jaimy Schallenbergh verkozen tot de speler waar we allemaal nog het meest van verwachten in de terugronde!
#FPAarschot ⚫️🔴

G-sport werking update !

Na de nodige ervaring op te doen tijdens onze samenwerking met ‘APOJO’ & ‘KAMSA’ hebben wij als club besloten om onze g-sportwerking ook toegankelijk te maken voor alle voetballiefhebbers met een beperking !

Op 19/01 zal onze initiatiedag plaatsvinden in sporthal Bekaf Noord van 12u30 tot 14u00.
Ken jij iemand of heb je zelf interesse in onze werking kom dan zeker deelnemen !

Voor organisatorische redenen vragen wij om vooraf melding te maken van je komst via mail – (grandjean.marc@hotmail.com – verantwoordelijke G-sport werking) Heb je nog vragen? dan kan je die eveneens stellen aan Marc !
Hopelijk tot dan & dit bericht delen mag altijd!

#FPAarschot – Ons veld is groter

1STE OVERWINNING IN 2020

FP Aarschot doet wat het moet doen en wint in een volgelopen sporthal Demervallei met 6-2 van FT Tongeren. Jaimy Schallenbergh maakte een stevig debuut bij de elite met 1 goal en 2 assists. Op naar volgende week dan nemen onze jongens het op tegen Zvk Alken !

#FPAarschot

MAN OF THE MATCH

Onze Ver-Com projectontwikkeling ‘Man of the match’ & Hattrick-hero gisteren met 3 doelpunten in amper 10 minuten tijd.. Vince ‘The Prince’ Van Endert heeft zijn sterke start in 2020 beet!

Eveneens kunnen wij melden dat hij tot 2022 speler van FP Aarschot zal blijven. Na Vertessen & Van Kort blijft dus ook deze Vlaamse goaltjesdief verbonden aan ons project !

#FPAarschot ⚫️

Wintertransfer!

⚫️🔴 TRANSFER NIEUWS ⚫️🔴

FP Aarschot werking werpt zijn vruchten af!

Welkom Tsjoek Tsjoek Wouail💥

De speler komt over van 1ste nationaler Proost Lierse & kiest nu voor FP Aarschot.

Sportief manager Caluwaerts:
‘Het is belangrijk dat we de concurrentie binnen de groep scherp houden, Wouail was een buitenkans.. 1ste klasse materiaal zonder twijfel met een zwaar palmares voor zijn jonge leeftijd.. hij kiest voor FP Aarschot boven verschillende andere clubs’

Wouail:
‘Heel veel minuten maken is exact wat ik wil, de coach kent mij van bij zijn periode bij Lierse & weet wat hij aan mij heeft, hopelijk ben ik zijn laat kerstcadeau’

#FPAarschot ⚫️

Gelukkig Nieuwjaar !

We blikken terug op een spannend 2019.. de opstart van Futsal Project Aarschot liep vlot, en waar het niet vlot liep stonden onze gepassioneerde medewerkers klaar om steeds snel te schakelen bij elke mogelijke probleemsituatie.. daarom wil ik starten met een dikke ‘Merci’ aan onze medewerkers van A tot Z.

Anderzijds mogen we trots zijn, trots wat er op ons veld & eveneens naast ons veld te bewonderen is. “Ons veld is groter” Hoe dan ook.. een club runnen doen we als een bedrijf, een familiebedrijf.. & soms moeten we harde beslissingen nemen die ons bedrijf in de toekomst vooruit zullen helpen, maar uit elk verhaal trachten we ook te leren want ook wij maken fouten.

Sportief staan we met zowel onze A kern als het talententeam hoog in de ranking maar het gevoel dat er nog meer in zit is er & we zullen het er uit halen ook.. als je weet dat er voor onze A kern maar 3 spelers werden gehaald van bij een club (de rest was vrij speler of speelde niet in nationale afdeling) dan moeten wij zeggen.. Chapeau, proficiat, top werk aan onze staf maar ook aan de spelers zelf want..

Je moet ‘willen’ winnen & ‘willen’ progressie boeken.. of je nu bestuurslid, jeugdspeler of logistiek verantwoordelijke bent.

Laat ons deze boodschap allen meenemen naar 2020 en er staan ons nog mooie tijden te wachten ❤️

Geniet van jullie feestdag en tot vrijdag 💪🏼

Yannick Arnoets
Manager FP Aarschot

TEAM 2020

Goed nieuws voor de toekomst van FP Aarschot. Sportief manager Caluwaerts kondigde zonet op Kerstmis de contractverlenging van publiekslieveling Nick Van Kort aan. De all-round speler tekende bij tot 2022.

Nick Van Kort: “Waarom zou ik vertrekken, ik voel me top binnen dit project en ik heb zin in de toekomst, als speler kan je alleen maar hopen op dit soort verhaal en omkadering, ik moest de Braziliaan Pedrinho doen vergeten en hoop dat ik de harten van de supporters al wat heb kunnen winnen in de voorbije 2 maanden, nu moet alle focus op de terugronde.. daar wil ik schitteren samen met onze groep”

#FPAarschot wenst iedereen een zalig kerstfeest toe !