Buurtsport

Topsport en een sociaal beleid kunnen in onze ogen niet zonder elkaar. De jeugd heeft een voorbeeld nodig om zich aan op te trekken, met daarmee gelijk een doel om naar toe te werken. Topsport biedt jongeren deze rolmodellen en kansen in het leven.

FP Aarschot begeleidt haar selectiespelers in hun belangrijke functie als rolmodel. Sterren worden niet geboren, sterren worden gemaakt. Door top-down onze normen en waarden mee te geven, trachten wij hen ertoe te bewegen om deze over te brengen op de jeugd.

Door zaalvoetbal voor iedereen mogelijk te maken en iedereen evenveel aandacht te geven, kunnen wij ervoor zorgen dat de FP Aarschot gedachte zich verspreidt onder onze stadsgenoten en daarbuiten. Eenheid, betrokkenheid, respect; dat is wat wij graag zien in Aarschot. Wij zullen dit doel altijd na blijven streven, in goede jaren en in slechte jaren.

Zo hebben wij een buurtsportproject opgestart ism Arktos Vzw & Jeugdcentrum De Klinker

In de Liefhebbers zaalvoetbalcompetitie (Lzv Cup) krijgen jongeren zo de kans om deel uit te maken van onze project. Wij geven deze jongeren de kans om deze fantastische sport te beoefenen zonder druk maar wel mét structuur. Anderzijds ontwikkelen wij een ‘Part of the team’ gevoel & verwachten eveneens dat diezelfde jongeren ons logistiek zullen verder helpen tijdens onze thuiswedstrijden

FP Aarschot is een vereniging met een grote drang om te scoren, zowel op als naast het veld. Dat maakt ons veld groter.

Ondersteunende partners