We zijn onze business community bijzonder dankbaar: 95% blijft ook volgend seizoen in ons vertrouwen. Dat doet deugd, zeker in deze onzekere en bizarre tijden!

Voor u als ondernemer is FS Aarschot de vereniging bij uitstek voor hospitality. Een goede band met uw huidige klanten en het aangaan van relaties met potentiële klanten en partners is van groot belang om te kunnen (blijven) floreren. FS Aarschot biedt ondernemers de mogelijkheid om in een ontspannen en persoonlijke sfeer uw relaties te ontmoeten en te vermaken met top zaalvoetbal.

FS Aarschot biedt u en uw netwerk de meest premium business ervaring in het Belgische futsal.

Ik had geen affiniteit met sport, maar de manier van werken en vooral de hoeveelheid passie die door dit project stond is voor mij zelfs als ondernemer ongezien. De realistische en vernieuwende kijk op zaken doen maakt dat dit een echte win-win is.

Bipan Gurung (Zaakvoerder Shokudo / Somwang)

Waarom wij het verschil maken? Ik sta er persoonlijk garant voor, ik heb er geen baat bij dat partners na één seizoen afhaken. Mijn eigen zaken zitten als uithangbord binnen deze partner community, ik zal er persoonlijk dan ook alles aan doen om een meerwaarde te bieden en elk jaar opnieuw te innoveren.

Yannick Arnoets (Manager FS Aarschot)

Copy of Copy of Untitled (18)
logo Shokudo
Copy of Copy of Untitled (11)
logo ford berghen
logo Van Kets
Bart Cerpentier
LOGO ecobouwgroep
logo SSB
logo concap
logo betonwerken lombaert
logo greenhouse solutions
logo optiek de putter aarschot
logo pauze
LOGO FINTRO
lOGO ESSENTIELLE