FSA start met voorbereiding

Futsal Shokudo Aarschot had na zijn titel in tweede divisie voor het eerst verzamelen geblazen en wel aan sporthal De Tumkens in Betekom. De zwart-roden, voor de gelegenheid in het geel, trainden een kleine twee uur op combinaties en afwerken, ook verschillende nieuwkomers waren erbij.

Trainer Bart Schapmans en T2 Garry Vanderperre waren enorm betrokken in deze eerste oefenstonde. Onder andere nieuwe spelers Mario Soares, Abderazzak Ziriouhi, Mechqouq Wouail, doelman Lennert Vandecaetsbeek en Laurenz Simoens tekenden present en lieten al mooie dingen zien. Over een week werken ze hun eerste duel tegen de Black Wolves Betekom af.

Verlenging
We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze leider, Meris Durakovic, ook volgend seizoen deel uitmaakt van ons team! Ondanks een zware blessure, heeft Meris zich met ongekende veerkracht hersteld en staat hij klaar voor de strijd. Zijn grinta en passie belichamen het FSA DNA en we kunnen niet wachten om hem weer op het veld te zien schitteren. Samen gaan we voor een succesvol seizoen!
Futsal Experience Day

OHL Futsal Experience day was een succes, deze initiatiedag was in samenwerking met OH Leuven.

FSa ladies winnen tegen RSCA

Laatste wedstrijd van dames A tegen RSCA Futsal dames werd gewonnen met 1-3

Red Flames Futsal

Van een Blitzcarriere gesproken !! Tot voor kort was Margo Anckaert de enige speelster van FSA die bij het Nationale futsalteam mocht meedoen in het vriendschappelijk duel tegen Noord Ierland. Sinds deze week zijn er daar 2 FSA speelsters bij gekomen : Mette Tiesters en Zara Schreine. Sinds september zijn ze beide lid van de nieuwe nationale U23W en deze week mochten ze mee naar Noorwegen. Dinsdag bleven ze beiden nog op de bank maar gisteren maakte Mette haar eerste minuten in de A ploeg !!

Gezocht
Wegens het grote succes van onze g-sportwerking zijn wij op zoek naar een extra trainer/begeleider voor onze jeugdafdeling.
Ben jij of ken jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?
Laat ons dan zeker iets weten.
Meer informatie via g_sport@fpaarschot.be


		
Stapje hoger
Mathias Gierts stroomt door naar het A-team!
Bij Futsal Shokudo Aarschot zijn we trots om aan te kondigen dat Mathias Gierts de overstap maakt van onze succesvolle U21-kern
naar het A-team!
Mathias staat bekend om zijn perfecte spelinzicht en heeft gekozen voor een volledige ontwikkeling bij de grote jongens. Deze linksvoetige speler zal zeker een waardevolle toevoeging zijn voor het team van coach Bart Schapmans.
Laten we Mathias allemaal een warm welkom geven en hem aanmoedigen in deze volgende stap van zijn futsal carrière!


		
New partner

Soms vallen de puzzelstukken samen, zoals bij Mark, een van de oprichters van Wings. Gebeten door het programmeren en met een passie voor boekhouden begon hij meer dan 35 jaar geleden samen met IT’er Jan aan de ontwikkeling van Wings Software. Het moest een boekhoudtool worden waar iedere gebruiker blij van werd. Wings moest een hoge betrouwbaarheid bieden en eenvoudig te gebruiken zijn, ook voor niet financiële profielen. Het zou perfect samen moeten werken met andere systemen binnen bedrijven, maar moest ook snel te implementeren zijn zodat de kost laag bleef.

Verlenging

Futsal Shokudo Aarschot is trots om aan te kondigen dat Branco Rubenschuh, beter bekend als Mister Day 1, met ons meegaat naar 1ste Nationale!  Branco is er al vanaf het ontstaan van de club bij en heeft altijd een onmiskenbare passie en toewijding getoond.

Als echte local boy heeft hij zijn stempel gedrukt op onze club en de gemeenschap. Met Branco in ons team zijn we klaar voor de nieuwe uitdagingen die de 1ste Nationale met zich meebrengt. Samen gaan we voor goud! 

Inkomende transfer (7)
Futsal Shokudo Aarschot is blij om aan te kondigen dat Mechqouq Wouail terugkeert naar ons team na een seizoen bij topclub FT Borgerhout!
Na zijn avontuur bij FT Borgerhout is deze goalgetter en energietank nu weer terug in het oude nest.
Zijn terugkeer is een welgekomen versterking voor ons team.
Welkom terug, Wouail! Laten we hem allemaal een warm welkom geven en zijn terugkeer vieren!
Licentie is binnen

Fantastisch nieuws! Achter de schermen hebben onze bestuursleden bergen werk verzet, en met trots kunnen we meedelen dat we onze licentie hebben behaald voor 1ste Nationale Futsal in de Betcenter League!

Inkomende transfer (6)
Futsal Shokudo Aarschot is verheugd om de komst van doelman Lennert Vandecaetsbeek aan te kondigen!
Lennert komt over van KK Malle en brengt jarenlange ervaring uit 1ste nationale mee onder de lat. Zijn expertise en vaardigheden zullen ongetwijfeld een enorme versterking zijn voor ons team.
Samen met Tuyaerts zal Lennert een sterk duo vormen om onze doelen als collectief te bereiken in de hoogste afdeling van het futsal.
Welkom bij de Futsal Shokudo Aarschot familie, Lennert! Laten we hem allemaal een warm welkom geven en hem aanmoedigen in zijn nieuw Aarschots avontuur!
Inkomende transfer (5)

Futsal Shokudo Aarschot heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald! Mario Soares komt over van Proost Lierse, waar hij meerdere seizoenen een vaste waarde was. Als Belgische Portugees brengt Mario de grinta en het loopvermogen mee dat perfect past binnen ons FSA DNA!

Inkomende transfer (4)

Futsal Shokudo Aarschot verwelkomt Abder Ziriouhi, een ervaren Limburger met een indrukwekkende staat van dienst! 

Abder heeft snelheid, creativiteit en waardevolle ervaring op het hoogste niveau. Dit seizoen heeft hij zijn kunsten vertoond bij onze reeksgenoot Zutendaal, maar in het verleden schitterde hij ook bij Eisden Dorp en Hasselt.

Met zijn doelgerichtheid en doorzettingsvermogen zal Abder een waardevolle toevoeging zijn aan ons team. 

Bedankt!

Beste ondernemers en partners..

We willen jullie hartelijk bedanken voor jullie steun aan Futsal Shokudo Aarschot. We spreken liever niet over sponsors, maar partners, omdat ze echt deel uitmaken van onze familie. Ze zijn er in goede en slechte tijden voor ons, en we zijn ontzettend dankbaar voor hun steun.. SAMEN hebben we onze doelstellingen bereikt & nu zijn we klaar voor de volgende stap.

Kampioen u15

Kampioen zijn is plezant! Oleeeeee.

Prachtige prestatie van trainers & staf, dikke pluim voor onze jeugdwerking

Speler van het jaar

 Shokudo Speler van het jaar! Zidane Laghzaoui is verkozen tot de Shokudo Speler van het Jaar!  Met zijn buitengewone prestaties, doelgerichtheid en ongeëvenaarde vastberadenheid heeft hij ons allemaal weten te imponeren dit seizoen.

Met talloze doelpunten en ongekende strijdlust heeft Zidane zijn belofte waargemaakt: promotie afdwingen met Aarschot! 

‘Zizou’ bleef in de peilingen zo Durakovic en Tuyaerts voor die de top-3 compleet maakte.

Laghzaoui: “Ik wil iedereen bedanken.. en uiteraard ook deze mooie club, volgend jaar zal ik helaas niet meer voor Aarschot spelen. Onze wegen zullen dus scheiden, maar mijn hart zal altijd een beetje hier blijven bij deze fantastische supporters. Aarschot bedankt en we komen elkaar volgend seizoen zeker tegen.”

Kampioenenviering

 Een avond vol trots en glorie! 

Tijdens de jaarlijkse kampioenenviering van de stad Aarschot werden niet één, niet twee, maar drie van onze teams in de schijnwerpers gezet! Onze U15 en ons 1ste team werden gehuldigd voor hun buitengewone prestaties, en terecht! Jullie hebben met jullie passie en toewijding de stad Aarschot op de kaart gezet. 

Maar dat is nog niet alles! Ook onze U21 verdienen een welverdiende lof voor hun glansprestatie in de bekerfinale. Jullie hebben ons allemaal doen juichen en trots gemaakt met jullie ongelofelijke inzet op het veld.

Trofee van Sportverdienste

Een buitengewone erkenning voor onze club en voorzitter Arnoets Dirk

Tijdens de kampioenenviering van de stad Aarschot werd Futsal Shokudo Aarschot uitgeroepen tot Sportclub van het Jaar, een eer die we met trots dragen! Maar de bekroning van de avond was ongetwijfeld de toekenning van de prestigieuze prijs van Sportverdienste aan onze gewaardeerde voorzitter, Dirk Arnoets.

Kampioenen

 We hebben het gedaan! Futsal Shokudo Aarschot is kampioen van 2de nationale KBVB

Wat een ongelooflijk huzarenstukje! We willen iedereen bedanken die deel heeft uitgemaakt van dit fantastische avontuur. Van onze spelers en coaches tot onze trouwe supporters, jullie hebben dit mogelijk gemaakt!

Ook een speciale dank aan de andere clubs in onze reeks die dit seizoen ongekend spannend hebben gemaakt. Misschien verdienden wel een paar clubs om te promoveren naar de hoogste afdeling, maar dit seizoen is het aan ons!

Inkomende transfer (3)

Futsal Shokudo Aarschot is verheugd om Yassine Marabet te verwelkomen, weggeplukt bij Futsal Project Brussels. Als kapitein en topschutter met meer dan 26 goals brengt hij niet alleen doelpunten, maar ook ervaring en leiderschap met zich mee! 

Marabet heeft zich dubbel geplooid om zich te bewijzen bij ons op het hoogste niveau en is vooral bekend vanuit het veldvoetbal in de ruime regio, waar hij jarenlang op hoog niveau acteerde. Zijn veelzijdigheid en traptechniek zullen ons team zeker versterken!

Inkomende transfer (2)

Futsal Shokudo Aarschot is verheugd om Aissam Boutgmi te verwelkomen, afkomstig van Standard. Met meer dan 30 doelpunten dit seizoen over alle competities heen, brengt hij een sterke scoringsdrift met zich mee! 

Trainer Bart Schapmans is blij met Boutgmi’s komst vanwege zijn uitstekende mentaliteit en honger om zich te bewijzen op het hoogste niveau !

Inkomende transfer (1)

Met immense trots stellen we onze nieuwste aanwinst voor: Laurenz Simoens!

Een ware krijger en leider, zowel op als naast het veld. Hij heeft een schat aan ervaring opgedaan, van de nationale ploeg Bzvb tot Proost Lierse en uiteindelijk Squadra Moeskroen, waar onze club hem nu wegplukt.

Hij is klaar om de harten van Aarschot te veroveren en onze club naar nieuwe hoogten te brengen.

Verlenging

Bart Schapmans blijft aan als hoofdcoach van Futsal Shokudo Aarschot!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Bart Schapmans voor nog een seizoen bij onze club blijft! Na een succesvolle terugkeer naar onze club, na een tussenstap bij FULL Hasselt, heeft Bart ons team geleid naar onverwachte hoogten. Ondanks de uitdagingen van de ‘reeks des doods’, slaagde FS Aarschot erin om als nummer 1 te eindigen na een slopend seizoen.

Verlenging

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Garry Vanderperre blijft als assistent van Bart Schapmans en zodus T2, bovendien is en blijft hij hoofdcoach van ons U21 talententeam waarmee hij een super seizoen draaide.

Met zijn expertise en toewijding heeft Garry een essentiële rol gespeeld in ons succes, en we zijn blij dat hij blijft bijdragen aan het ontwikkelen van jonge talenten tot geweldige futsallers die hun vleugels uitslaan.

Verlenging

Geweldig nieuws! Doelman Jari Tuyaerts blijft bij Futsal Shokudo Aarschot, en dat is echt top!

Jari heeft week na week laten zien wat hij waard is. Met zijn sterke mentaliteit en vastberadenheid heeft hij veel doelpunten voorkomen.

Hij is een belangrijke speler voor ons team en we zijn blij dat hij blijft. Met Jari in ons team zijn we klaar om te schitteren in de Betcenter Futsal League !