Coach Schapmans verlaat FPA
❌ Bart Schapmans verlaat FP Aarschot ❌
Als een donderslag bij heldere hemel.. zo kwam het nieuws binnen bij de clubleiding van FP Aarschot. Coach Bart Schapmans legt de functie van T1 bij onze club naast zich neer en gaat een volledig nieuw ‘niet te weigeren’ avontuur aan binnen het futsal.
Manager Yannick Arnoets: ‘Iedereen is in shock & ik waarschijnlijk nog het meest, maar de andere partij heeft het spel correct gespeeld.. ik heb wat tijd nodig maar daarna gaan we weer vol aan de bak. FPA heeft Bart van onder het stof gehaald & weer ‘Hot’ gemaakt, Bart heeft zich langs zijn kant bij FPA altijd 200% gegeven (met succes, passie & vuur) en en we wensen hem daardoor alle succes toe.. maar laat ons eerlijk zijn, dit doet pijn.. hoe dan ook the show must go on, alleen zal het zonder hem zijn, dit is even slikken maar als ondernemer kan ik alleen maar zeggen.. in het leven moet je soms springen (en dat heeft hij gedaan)’
Voorzitter Dirk Arnoets: ‘Het is een hoofdstuk in ons verhaal dat we achter ons zullen laten.. des te meer hij indruk op ons maakte op en naast het veld, des te harder dit toch zuur is. Bart vertrekt door de grote poort al hadden wij gehoopt & verwacht dat hij ons naar 1ste nationale zou loodsen, althans dat was de bedoeling.. We moeten dit even laten bezinken & vervolgens gaan we aan de slag om een opvolger voor hem te zoeken.. dit hoort bij het futsal maar Bart heeft de basis voor de FPA toekomst hier gelegd, en dat zullen we nooit vergeten’
Bart, het ga je goed. 🤝
Over een mogelijke opvolger is de clubleiding duidelijk: ‘Een coach moet honger hebben & wie honger heeft laat zich horen’