Jason De Jong kiest voor FPA
⬛️ TRANSFER
🟥 NIEUWS
FP Aarschot haalt JASON DE JONG op bij FCK De Hommel (Nederland), de speler komt komend seizoen in het veldvoetbal uit voor City Pirates en was tot voor kort profvoetballer in het buitenland ! ☀️
“In het Futsal zal deze speler bij niet veel mensen een belletje doen rinkelen maar het is een berekend risico, bij Aarschot kan Jason met zijn enorm loopvermogen volledig verder ontwikkelen als futsal speler.. ervaring op het veld heeft hij met bakken en de honger die hij heeft om zijn doelen te bereiken zorgde direct voor een klik, uiteraard zal hij een aanpassingsperiode nodig hebben maar we hebben het volste vertrouwen in zijn kwaliteiten” aldus manager Yannick Arnoets
De Jong: “Yannick contacteerde mij en al van bij het eerste contact raakte ik verliefd op de club & zijn fantastische werking, in het futsal wereldje ben ik tot nu toe onbekend en dat is logisch.. tot vorig seizoen was ik profvoetballer en tot de covid stop speelde we maar een 5 tal wedstrijden in Nederland, daarvoor verzamelde ik ook meer dan 50 caps voor de Nationale ploeg van de Filipijnen.. & nu wil ik me richten op mijn veldclub City Pirates en uiteraard FP Aarschot. Ik wil met deze club naar het hoogste niveau, liefst met een bomvolle zaal en hopelijk kan ik me zo ook in de kijker spelen voor de futsal bondscoach van de Filipijnen”
Welkom JASON 👊🏻