Goris verlaat FPA
Peter Goris legt de taken van jeugdcoordinator naast zich neer, Peter wenst zich verder te kunnen focussen op zijn bloeiende ondernemingen en zal wel actief blijven binnen FP Aarschot bij het begeleiden van de scheidsrechters tijdens thuiswedstrijden.
Voorzitter Dirk Arnoets: “We willen Peter bedanken om zijn ervaring met ons te delen betreft jeugdwerking, wij begrijpen zijn ambitie en dan moet je op een bepaald moment keuzes maken”
Manager Yannick Arnoets: “Sydney Baus en Stefan De Smet zullen als tandem fungeren om de taken van de coordinator samen over te nemen, we waren hier op voorbereid dus we weten perfect wat ons te doen staat, komende zondag volgt onze try-out al en de inschrijvingen lopen last minute massaal binnen, bovendien zijn er nog enkele plaatsen vrij”
Bedankt Peter & veel succes !