Moons nieuwe T3
FP Aarschot haalt Shaun Moons binnen als T3, Shaun zal zo een tandem gaan vormen met Stefan De Smet die al eerder werd aangesteld als coach van het talententeam & assistent coach.
Shaun: ‘Ik krijg de kans om in te stappen binnen een prachtige structuur bij een club die altijd mikt op het hoogst haalbare, sinds kort woon ik ook vlakbij dus alles viel goed voor mij. Ik hoop veel te kunnen opsteken van Vanderperre & De Smet en kan niet wachten tot de bal weer aan het rollen gaat”
Manager Yannick Arnoets: ‘Ik ken Shaun al een tijdje als speler van o.a Futsal Rochina en hij gaf aan dat hij zijn toekomst op termijn ziet als coach binnen het futsal en wilt bovenal investeren in zichzelf, hij is reeds al jaren actief binnen het futsal in de regio Lier en zodus is hij de ideale versterking binnen ons trainers-team”
Welkom Shaun 🤝