Welkom Axel!
FP Aarschot zit niet stil en haalt Axel Page binnen. Axel is 25 jaar en woont in Diest en zal mee verantwoordelijk worden voor de marketinggroei binnen FPA.
Manager Yannick Arnoets: “Axel is een gedreven (digitale) creatieveling en doet zowat alles op gebied van marketing, communicatie, grafisch ontwerp, event-supply & organisatie. Gefascineerd in alle takken van de sportwereld en bovendien een enthousiasteling van de jeugd- & cultuursector”

Axel: “Ik werk voor Drukkerij

TheStuff.be

in Leuven, waar ik verantwoordelijk ben voor de Marketing & Business afdeling & volg FPA al een tijdje.. ze willen op alle vlakken naar het volgende niveau gaan en ik sta te popelen om mijn kwaliteiten bij toe te voegen aan het huidig potentieel. TheStuff.be is een polyvalente drukkerij, wij doen zowat alles op gebied van design & print, textiel, event-supply & gadgets”

“Daarnaast ook eigen zaak in bijberoep, Goei Marchandise. Een digitaal collectief & mediahuis dat alles voorziet qua on- & offline communicatie,
marketing en digitale content voor particuliere klanten, KMO’s en andere B2B-klanten”
Welkom A!