Nieuwe partner voor FPA !

Groeien in covid tijden, FP Aarschot doet het.. want moeilijk gaat ook. We verwelkomen

TheStuff.be

in onze partnerfamilie, deze zaak is uw polyvalente drukkerij in het hartje van Leuven (vlak bij Aarschot), waar we via deze weg ook de ondernemers en inwoners uit Leuven de weg naar het Futsal willen laten vinden.

Manager Yannick ARNOETS:
“Van het standaard papieren drukwerk, tot ideale promogadgets. Van alle event-supply & reclamemateriaal tot uitstekend, kwalitatief textiel voor u, uw merk, organisatie of bedrijf.. voor deze zaken kan je dus terecht bij deze firma”
Axel Page: “TheStuff.be biedt u graag het totaalpakket: wij denken mee en gaan samen met u vooruit. Van ontwerp & design tot het kiezen & bedrukken van het juiste product, tot het mee bepalen van uw communicatie- & marketingstrategie. TheStuff.be produceert van simpele on-demand bestelling tot build-to-order & volledige webshop & logistiek fulfilment. Wij dragen een uitstekende service, professionele vakkennis en een kwalitatieve productie, in combinatie met correcte, marktconforme prijzen hoog in het vaandel”