Eerste Futsal stage komt er aan!
FP Aarschot academy geeft komende zomer zijn allereerste stage & wat voor een!
Jeugdmanager Sydney Baus: “We kiezen voor een outdoor locatie omdat het ons meer mogelijkheden geeft om te anticiperen omtrent covid en omdat we bewust niemand in vakjes willen stoppen, onze zaalvoetballers zijn immers ook allemaal veldvoetballers en dus geven we hun een zachte omschakeling naar onze sport, Futsal regels in een outdoor omgeving zeg maar”
Manager Yannick Arnoets: “Het woord Futsal of zaalvoetbal schrikt vaak toch wat af bij spelers en ouders, ze twijfelen vaak of dit wel ideaal is voor hun zoon/dochter, wel via deze stage laten we hun laagdrempelig kennismaken met de regels van futsal, dit met kwalitatieve trainers en natuurlijk de nodige portie fun.. het is vrij vernieuwend & dat is ook waar wij met onze opleiding voor willen staan.. want ons veld is groter”
De stage zal plaatsvinden op kunstgrasveld Laaksite te Aarschot in de week van 16 augustus. De inschrijvingen zijn geopend!
Inschrijven kan via jeugd@fpaarschot.be