FP Aarschot haalt balvirtuoos met missie!

Onze club heeft een overeenkomst bereikt met ASV LEBO Amsterdam over de komst van NABIL AKAAZOUN. De linksvoetigenNederlandse spelmaker die ook uitkomt voor het nationale futsalteam van Marokko heeft een overeenkomst ondertekend voor het komende seizoen.

Nabil komt uit Amsterdam en speelde in Nederland bij o.a. FC Marlene, ASV Amsterdam & FCK De Hommel, enkele jaren geleden had hij een korte passage in Belgie bij onze vrienden van KK Malle. Pas na het korte avontuur in Belgie begon zijn stormachtige ontwikkeling en werd hij een gevaar in het futsal. In seizoen 2019-2020 schakelde zijn club in de play-offs eerst FC Eindhoven uit alvorens het onderspit te delven in 2 titelwedstrijden tegen Hovocubo, ook werd hij Marokaans futsal international. He is number 5!

“Nabil zet geen stap terug en is hier klaar voor. Wij geloven dat hij zich in no-time populair kan maken bij onze fans als hij gaat uitvoeren waarvoor we hem gescout hebben. Hij is technisch en sterk aan de bal, erg snel en een echte kuitenbijter. Onze selectie is uiteindelijk even breed als vorig seizoen alleen is ze ook sterker, we moeten rekening houden met blessures en natuurlijk Covid, niemand wilt zijn start missen in deze zware reeks nu een versterkt PIBO Hoeselt volledig voor de titel zal gaan.”
Aldus Yannick Arnoets (Sportief manager)

“Aarschot speelt voor volle zalen en heeft een top omkadering, ze branden van realistische ambitie en willen hun doelen behalen, ik wil daar deel van uitmaken.. mensen bekijken mij vaak van wat ze zien op mijn filmpjes, daar geef ik een show, zo ik speelde naast Ronaldinho & Falcao op internationale tornooien maar ik ben hier om te winnen, Aarschot heeft mij gescout op mijn moderne manier van spelen, ik wil ALTIJD winnen & Belgie laten zien dat ik veel meer ben dan ‘de filmpjes van dribbels & acties’ daarom vind ik het eens zo spannend om me te integreren in dit project.. “
Aldus Nabil Akaazoun

“We waren op zoek naar een linksvoetige speler die zowel een actie als diepgang had en dat hebben we nu gevonden, dat hij de naam heeft van moeilijke jongen interesseert mij niet, uiteraard zal hij binnen dit collectief moeten passen, maar veel van onze huidige (sterke) kern werden al eerder afgeserveerd als ‘moeilijk’ of ’te plat’, we staan er toch maar elke keer.. Als Nabil op de voorbereidende trainingen in juni aanwezig dan speelt hij normaal zijn eerste wedstrijd voor FP Aarschot tegen Maasmechelen eind juni “
Aldus T1 Vanderperre

We kijken ernaar uit om Nabil in de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de spelersgroep te kunnen verwelkomen!

Bekijk hier enkele beelden van onze nieuwe aanwinst:

Een heel fraai doelpunt van Nabil Akaazoun (FC Marlène) – YouTube

Nabil Akaazoun ●Magic Futsal Skills & Tricks |HD| – YouTube